top of page
Outdoor Dinning Table

Reviews

Als producent van ambachtelijke limoncello zijn we er trots op dat onze inspanningen worden erkend. De reviews die onze limoncello heeft ontvangen, zijn een bewijs van onze toewijding aan onze uitzonderlijke kwaliteit.

Daniel La Fico Guzzo

“Jaren lang Villa di Massa gedronken, maar eerlijk is eerlijk dit is wel een hoger niveau.  Flesje standaard op voorraad :)"

Rick Schulte

"Perfect om er bij te pakken deze laatste zomerdagen. Heerlijk verfrissend en de persoonlijke, lokale touch komt heerlijk naar voren in de smaak en het concept. En ohja limoncello-pong spelen is ook echt een aanrader!"

Hans Leene

“Heerlijk frisse limoncello die naar meer smaakt . 1 glas is niet voldoende.”

Francisca

"Heerlijk om samen op een zomerse avond van te genieten!"

Paul Vermeulen

"Heerlijke Limoncello! Je proeft de kwaliteit van de Amalfi citroenen en het craftsmanship van de producenten. Niet te zoet en lekkere hoeveelheid alcohol. Uiteraard ijs- en ijskoud gedronken het allerlekkerste. Saluti!"

Ronny

"De passie waarmee Wouter zijn old guys aanprijst en uitlegt hoe het product uiteindelijk tijdens het maken tot stand komt is erg leuk om te horen, daarnaast smaakt de limoncello ook nog zeer goed, erg leuk! Succes met dit mooie resultaat!"

Silvia Vermeulen

Heerlijke limoncello. Heel elegant en een zachte "ronde" afdronk. Als je je ogen dicht doet, dan waan je jezelf op een mooi terrazza in Sicilië of ergens anders in Italië. Heerlijk!! Smaakt echt "very Good" Guys :)

Anna Geer

Heerlijke limoncello en fijne zachte smaak waar je geen genoeg van krijgt en nog eens verpakt in een mooie fles zeker aan te raden !!!!

Theo Leene

Heerlijke zachte afdronk, er is alleen 1 nadeel; de fles is telkens zo snel leeg!

Lies Everards

What a treat , heerlijke smaak, ook geweldig om kado te geven hebben we gemerkt

Anneloes Schulte

Op een warme zomeravond met wat ijsblokjes heerlijk verfrissend. Ik heb het ook gebruikt om ijs en amandel-limoncello cake van te maken. Genieten!

Sean Leggat

Ontzettend lekkere limoncello. Zowel geschikt voor de zomerbar als aperitiefje in de winter.
bottom of page