top of page

Over ons

Good Guys Limoncello is niet alleen een geweldig drankje, maar ook een eerbetoon aan de prachtige stad Utrecht, waar het allemaal begon. Het is hier waar Wouter en Olaf hun passie voor dranken ontdekten en hun liefde voor de Italiaanse cultuur en tradities vonden. Good Guys Limoncello is de belichaming van hun ondernemerschap en hun liefde voor deze stad en haar mensen. En zoals de Domtoren het hoogtepunt is van Utrecht, is Good Guys Limoncello het hoogtepunt van elke gelegenheid. Kortom, Good Guys Limoncello is niet alleen een drankje, het is een ode aan de stad Utrecht en haar inwoners.

Lemons

The Good Guys

Wouter Vermeulen
Olaf Schulte

Wouter Vermeulen

Wouter heeft zijn ervaring in het samenstellen van Italiaanse wijn- en spijscombinaties ingezet bij de start van Good Guys Limoncello. Door de passie voor Italiaanse dranken en tradities te combineren met hoogwaardige ingrediënten en de beste productiemethoden, produceren Wouter en zijn compagnon een sensatie voor de smaakpapillen. Good Guys Limoncello is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar de perfecte balans tussen zoet en zuur en wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt.

Olaf Schulte

Olaf is de compagnon van Wouter bij Good Guys Limoncello. Hij is het meesterbrein achter de recepten en houdt ervan om te experimenteren met nieuwe smaken en ingrediënten. Olaf is als een alcoholische Willy Wonka, altijd op zoek naar de perfecte combinatie van zoet en zuur. Hij is de enige persoon die citroenen kan laten huilen van geluk. Kortom, Olaf is de limoncello-magiër die de wereld verrast met zijn creaties!

Waarom Good Guys Limoncello

Waarom Good Guys Limoncello? Ontdek de smaakvolle redenen achter onze ambachtelijke Italiaanse likeuren. Onze limoncello is niet alleen heerlijk, maar ook Utrechts, handgemaakt, authentiek en biologisch.

Bij Good Guys Limoncello geloven we in de kracht van traditie, vakmanschap en kwaliteit. We zijn er trots op om de smaak van Italië naar Nederland te brengen met onze ambachtelijke limoncello. Of je nu een fan bent van deze Italiaanse likeur of nieuwsgierig bent naar wat Good Guys te bieden heeft, we nodigen je uit om de smaak te ontdekken en te genieten van de heerlijke ervaring.

bottom of page