top of page
  • Foto van schrijverOlaf

5 Verfrissende Cocktailrecepten met Good Guys Limoncello

Bijgewerkt op: 27 okt. 2023


Good Guys Limoncello is een authentieke likeur uit Utrecht met een heerlijk verfrissende citroensmaak. Deze likeur is perfect om te gebruiken als basis voor cocktails. In deze blogpost delen we 5 van onze favoriete cocktailrecepten met Good Guys Limoncello, die gegarandeerd een hit zijn bij je volgende feestje.


Limoncello Spritz

De Limoncello Spritz is een eenvoudige en verfrissende cocktail die perfect is voor een zomerse dag. Combineer 30 ml Good Guys Limoncello met 60 ml prosecco en een scheutje bruiswater. Serveer met ijs en een schijfje citroen.


Limoncello Margarita

De Limoncello Margarita is een heerlijke twist op de klassieke Margarita-cocktail. Combineer 30 ml Good Guys Limoncello, 60 ml tequila, 30 ml limoensap en een scheutje Cointreau in een shaker met ijs. Schud krachtig en serveer in een zout gerand glas.


Limoncello Sour

De Limoncello Sour is een eenvoudige en smaakvolle cocktail die in een handomdraai te maken is. Combineer 30 ml Good Guys Limoncello, 60 ml bourbon, 30 ml citroensap en een scheutje suikersiroop in een shaker met ijs. Schud krachtig en serveer in een glas met ijs.


Limoncello Martini

De Limoncello Martini is een elegante cocktail die perfect is voor een chique avondje uit. Combineer 30 ml Good Guys Limoncello, 60 ml vodka en een scheutje limoensap in een shaker met ijs. Schud krachtig en serveer in een gekoeld martini-glas.


Limoncello Mojito

De Limoncello Mojito is een frisse en fruitige variant op de klassieke Mojito-cocktail. Combineer 30 ml Good Guys Limoncello, 60 ml rum, een scheutje limoensap, een handvol muntblaadjes en een paar schijfjes limoen in een shaker met ijs. Schud krachtig en serveer in een glas met ijs en een takje munt.


Conclusie

Met Good Guys Limoncello als basis voor je cocktails zul je gegarandeerd indruk maken op je gasten. Of je nu kiest voor de verfrissende Limoncello Spritz of de elegante Limoncello Martini, deze likeur zal zeker een hit zijn bij je volgende feestje.


Proost!


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page