top of page

Verwennerij in een Glas: Good Guys Limoncello Scroppino Recept om van te Genieten


Good Guys Limoncello Scroppino

In de wereld van verfrissende drankjes is er één naam die bovenaan de lijst staat: Good Guys Limoncello Scroppino. Deze Italiaanse traktatie combineert de heerlijke smaken van Limoncello met de lichtheid van sorbet en de bruisende frisheid van Prosecco. In dit artikel delen we het betoverende recept voor Good Guys Limoncello Scroppino, zodat jij deze hemelse verfrissing thuis kunt ervaren.
Good Guys Limoncello Scroppino Recept


Ingrediënten voor de scroppino (4 personen)

 • 200 gram citroensorbetijs

 • 100 ml koude droge prosecco

 • 30 ml vodka uit de vriezer

 • 30 ml Good Guys Limoncello uit de vriezer

Instructies

 1. Voorbereiding: Begin met het koelen van alle ingrediënten, de fles Good Guys Limoncello, vodka en citroensorbetijs in de vriezer, de Prosecco in de koelkast. Zorg ervoor dat alles goed gekoeld is voor de beste textuur en smaak. Eventueel leg je de glazen ook in de vriezer.

 2. Limoncello Sorbet Mix: In een blender combineer je een flinke portie citroensorbetijs met een royale scheut Good Guys Limoncello en vodka. Mix de ingrediënten tot een gladde sorbetachtige consistentie is bereikt.

 3. Prosecco Sprankling: Voeg de prosecco toe en zet de blender nog kort aan om de Limoncello sorbet te vermengen met de Prosecco.

 4. Serveren: Vul de champagne flutes met je Scroppino. Garneer het glas met een schijfje citroen of een takje munt voor een verfrissende touch.


Good Guys Limoncello Scroppino: Een Italiaanse Traktatie


Scroppino: Een Verfrissende Traditie

Scroppino is een klassiek Italiaans dessertdrankje dat zijn oorsprong vindt in Venetië. Het combineert sorbetijs, Prosecco en likeur, vaak Limoncello, voor een verkwikkende en verfrissende ervaring.


Verschil tussen Scroppino en Spoom

Terwijl Scroppino zich kenmerkt door het gebruik van sorbetijs en likeur, is Spoom een ander verfrissend drankje. Spoom combineert citroensorbetijs met Prosecco, maar zonder de toevoeging van likeur. Kort gezegd: scroppino is een Italiaanse spoom.


Wanneer te Genieten van Good Guys Limoncello Scroppino?

 • Zomerse Tuinfeesten: Maak indruk op je gasten tijdens zomerse tuinfeesten met deze verfrissende traktatie.

 • Romantische Avonden: Voeg een vleugje Italiaanse romantiek toe aan een speciale avond met je partner.

 • Dessertverrassing: Sluit een heerlijk diner af met deze lichte en smaakvolle traktatie.

 • Tussengerecht: De klassieker: gebruik je scroppino als spoom tijdens je (kerst)diner. Dit tussengerecht neutraliseert je smaakpapillen en maakt je klaar voor het hoofdgerecht.

Good Guys Limoncello Scroppino, de perfecte samensmelting van Italiaanse elegantie en zomerse verfrissing. Proef de magie van dit heerlijke drankje en ontdek een nieuwe dimensie van smaak. Verrijk je feestelijke momenten met de betovering van Good Guys Limoncello Scroppino.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page